måndag, augusti 17, 2015

sista kvällen i italien

ny dag, nya möjligheter till ohälsosamma upptåg! fast först svirade vi om till badkläder och begav oss mot stranden för ett stärkande bad. bagarn ser väldigt stek ut (som sig bör på en italiensk spiaggia).
IMG_6226_liten
när vi hade stekt klart bestämde jag och bagarn oss för att gå på upptäcksfärd, så vi tog en båt mot den lilla staden belaggio. det visade sig vara så här fint.
IMG_6248_liten IMG_6250_liten
även vädret visade sig från sin allra bästa sida. och ja, det du ser på bagarns ben är svett, så varmt var det. glassen smälte i ett huj så det gällde att vara snabb (ett ganska trevligt problem faktiskt). jag tog en skopa citron och en skopa lavendel. mycket gott.IMG_6254_liten IMG_6253_liten
på hemvägen konstaterade vi att varenna, sedd från sjösidan, ser sådär löjligt klyschigt italiensk och inbjudande ut.
IMG_6275_liten
vi kom tillbaka lagom till cocktail hour.
IMG_6298_liten
varför hänger jag och bagarn halvvägs ut från fönstret månntro? önskar jag kunde säga att vi kontemplerar livets olika mysterier men den nakna sanningen är att vi sneakar wifi från hotellet nedanför.
IMG_6293_liten
för att förhindra en repris av gårdagen med måste-vi-verkligen-dra-nu-mitt-i-aperitifen-för-vi-har-det-ju-så-trevligt hade vi bokat bord på il cavatappi som var en riktigt trevlig överraskning. så gillar du italiensk mat med fantastiska råvaror och råkar vara i krokarna ordineras ett besök å det bestämdaste.

kvällen avslutades på ett ganska suddigt vis med nattbad.
IMG_6309_liten IMG_6310_liten
och dagen efter var det dags att säga arrivederci italia för denna gång.

Inga kommentarer

© nostalgifabriken
Maira Gall