lördag, maj 29, 2010

say hello to my little friends

62 lådor med nedpackad junk hindrar mig inte från att handla lite till. eftersom jag är sambo med en prylhatare måste jag numera neutralisera mina inhandlade fynd genom att smyga in dem i bohaget. efter ett par veckor kan jag låta dem få en lite mer framträdande plats där de väcker lätt förvåning (när köpte du den här?) och viss belåtenhet (den passar ju faktiskt ihop med bordet). är det sjukt att smuggla in saker i sitt eget hem när man är över trettio? ja, kanske. men det funkar.

5 kommentarer

egoistiska egon sa...

Haha. Perfekt plan. Ungefär så gör jag med kläder.

Bonnieto sa...

Jag gör också det! Gömmer saker för min sambo alltså, eller, berättar inte att jag köpt en till skål i pressglasmodell... Undrar om det är början till ett tungt beroende?

nostalgifabriken sa...

skönt att jag inte är ensam om att smuggla in saker i hemmet. ibland tror jag att jag är den enda som skulle kunna hamna i teveprogrammet lyxfällan för att ha förköpt mig på prylar från myrorna. så länge vi inte hamnar på teve tycker jag vi kör på helt enkelt!

Kentson sa...

Haha och de är ju så förbannat fina. Kastar in en länk på några moderna varianter: http://bit.ly/arlmfe

nostalgifabriken sa...

mycket snygga!

har sett att det finns en snubbe som säljer matrjosjkor på hötorget på lördagar. hittar jag något snyggt brukar det oftast sluta med att jag köper fler varianter av den, när det egentligen räcker med en. eller två. max tre. fast fyra, där går fan gränsen.

© nostalgifabriken
Maira Gall