tisdag, oktober 21, 2014

vi våldgästar visby del 1

off-seasonresor till gotland har blivit något av en tradition för mig. anledningen är att helena, min gamla vapendragare från spraydatetiden cirkus 2003, bor i visby. men eftersom hon har ett jobb som i stort går ut på att jobba som en gnu när alla andra är lediga och vice versa passar det alldeles ypperligt att hälsa på framåt vår- eller höstrusk-kanten (se exempelvis september 2010 och juni 2011 1 och 2).
på fredagen tog vi kvällsfärjan så där finns inte riktigt mycket att orda om, bortsett från att jag, andreas och björn till bordsgrannarnas fasa avhandlade alla tänkbara sorters knark-, mord- och prostitutionsdiskussioner på löpande band (lätt hänt efter hetsig jobbvecka plus två glas vin på det). lördagen bjöd dock på alldeles ypperligt väder (som synes) när vi strosade loss i visby. älskar visby förresten, stan ser ut som en filmkuliss.
Gotland oktober, litenGotland oktober, liten
Gotland oktober, litenGotland oktober, litenGotland oktober, liten
Gotland oktober, liten Gotland oktober, liten
visby bjöd på så mycket sol att björn slog till på ett par fräsiga solglasögon under det obligatoriska besöket på katthemmet nio livs loppis. sedan började det knorra lite i magen, så vi spankulerade till café gula huset för lite kaffe och nomnom.
Gotland oktober, liten Gotland oktober, liten
okej, nu ropar calle att maten är klar. återkommer med en del två av detta gotlandsäventyr snarast!

Inga kommentarer

© nostalgifabriken
Maira Gall