söndag, september 18, 2011

en feztlig kräftskiva

kräftskiva på lower ringside
om man gillar materelaterade festligheter i goda vänners lag men inte har lagat mat på en sådär sju år är kräftskiva en bra mjukstart. bara att köpa femtio meter förlängningssladd, dra el från tvättstugan och upp med lite härliga lyktor.
kräftskiva på lower ringside
duka upp med lite asätare och ostpajer skjuts in i ugnen (och hoppas på att folk har kittat upp med ordentliga mängder snaps om de skulle visa sig vara oätliga i nyktert tillstånd).
kräftskiva på lower ringside ... och så en cigg på maten efter det.
kräftskiva på lower ringside kräftskiva på lower ringside lusthuset på gården är från 1700-talet och hämtades på 30-talet medelst hästsläde från färgargården som ligger några kvarter bort. i lusthuset finns väldigt fina spänntapeter och en fin takmålning. superwaste egentligen eftersom vi hyresgäster främst använder huset för förvaring av grillar och utomhusmöbler.
kräftskiva på lower ringside
när det är extra festligt tar björn på sig fezen.
kräftskiva på lower ringside
björns stenhårda grepp om musikutrustningen är dock konstant. om björn får välja (vilket egentligen är fel uttryck eftersom han alltid tar musikkommandot) blir det världsmusik för hela slanten och lite till.
kräftskiva på lower ringside
johanna och kat verkade dock inte misstycka.
kräftskiva på lower ringside
johanna verkade faktiskt rätt upprymd. osäkert om det har att göra med björns musikval att göra.
kräftskiva på lower ringside
skivan fortsatte långt in på natten, men det här var sista bilden i kameran där sans och skärpa behölls.kräftskiva på lower ringside
tack och hej!

Inga kommentarer

© nostalgifabriken
Maira Gall