söndag, november 29, 2015

kommande festligheter v 49

det var länge sedan jag gav er en redogörelse för kommande aktiviteter i mitt otroligt intressanta och spännande liv, så jag tänkte det kunde vara dags igen.

måndag
har inte riktigt bestämt var jag ska ta min morgondusch, men det lutar åt friskis. kvart i nio ska jag i allafall vara färdigduschad och befinna mig på ett förlag för frukost med en författare, ett himla trevligt sätt att börja veckan på. hemma är det full rulle med byggisar som är inne på fjärde veckan renovering. den här veckan ska klinker och kakel komma på plats. klockan tio kommer dessutom en kvinna från banken som ska kolla lägenheten i all sin byggbråteprakt, men det överlåter jag åt calle att fixa. överlåter också till calle att förklara för byggisarna att det blivit ett stort hål i sovrummet efter att de satte fast gipsväggarna i helgen. detta är andra gången det händer (första var rörmokarens fel). sedan jobbar jag jobbet som vanligt. misstänker en mailbomb deluxe pga jag var i finland i fredags och inte hann svara på mejl.
bild-25
tisdag
börjar dagen med morgonyoga på friskis (mest en ursäkt för att ligga och halvslumra en timme innan dusch). på jobbet rullar vår julkampanj igång så det kommer vara en massa fix med det. sedan lunchar jag med samma författare som jag träffar på måndag. eftermiddagen är tom men jag har ca 54376854 olika surdegar att ta hand om så jag kommer inte sitta sysslolös.

onsdag
frukostmöte på nytorget 6 om ett eventuellt samarbete. sedan ett möte med förlag och på kvällen ska jag och calle se genrepet av livläkarens besök som kulturhuset stadsteatern sätter upp. det är en överraskning så han vet inte om'et, men han såg en artikel i tidningen idag om pjäsen och började härja om biljetter. jag fick byta ämne på snyggt sätt men tror han kommer bli ruskigt nöjd!
2015-10-12 09.07.52
torsdag
kanske orkar jag upp till skivstångspass klockan sju på friskis. sedan fortsätter surdegandet på jobbet. på kvällen är det julfest på ett förlag.

fredag
hoppas jag inte är för trött i hatten efter gårdagen då det både är lunchträning (bästa cirkelgymsledaren, har missat tre veckor i rad, men nu äntligen!) och aw på jobbet. mellan det ska jag givetvis hinna med att jobba. gissar på lite admingrejer som jag samlar på mig under veckan, typ faktureringar, plus vårt interna veckomejl som jag redaktörar och skickar ut varje fredag.
Foto 2015-09-19 11 16 48
lördag
långfrukost som vanligt och sedan böj och töj-pass på friskis klockan 13. eventuellt lägger jag på ett power hour-pass på det, men kanske att jag blev avskräckt av gårdagens dubbelpass som gjorde mig alldeles darrig. nu tror jag iofs inte att det var konditionen det var fel på utan snarare att kroppen ville äta istället för att prestera fysiskt vid den tiden. vi säger i alla fall det. och kanske att man hinner baka lite pepparkakor och lussebullar på eftermiddagen?

söndag
inga planer, väldigt skönt. en sak jag lagt märke till: för ett par år sedan skulle alla bjuda in till glöggmys under helgerna i advent. det kunde ju bli tre stycken på en helg, eller att man blev tvungen att tacka nej till folks glöggmys för att man skulle gå på ett annat. nu har ju folk småbarn och således mindre tid, är det därför inbjudningarna sinar? eller har glögghysterin lagt sig? en kombination av båda? (eller fortsätter folk att ha glögg men bara inte bjuder mig?!).

Inga kommentarer

© nostalgifabriken
Maira Gall