söndag, november 30, 2014

kommande festligheter vecka 49

  IMG_7374
neonljus i bryssels fiskekvarter
IMG_6708
här sitter jag och är lite lätt utsjasad efter gårdagens thanksgivingmiddag samt diverse julpyntsstök nu på eftermiddagen. jag har givetvis några bilder att visa från gårdagens baluns men orkar inte riktigt data till dem just nu. istället tänker jag att vi kan se vad kommande vecka har för godsaker att bjuda på.

på måndag bjuds det på en del smått och gott. på jobbet ska jag bland annat göra ett företagsutskick, uppdatera vår julkalender, förbereda för en signering och lite annat småkrafs. sedan lunchträning och på kvällen har pocketförlaget glöggmingel.

på tisdag har jag och en kollega lunchdejt med en himla trevlig förläggare på albert bonniers förlag. sedan på kvällen ska jag nog hem och vila upp min embarmliga lekamen som inte fått sova ut på hela helgen.

på onsdag åker jag till vår butik i täby en sväng och styr upp lite ljuslådsproblem. på kvällen är det mitt favorit-medeljympapass. förra veckan var ledaren sjuk så jag är extra pepp den här veckan!

torsdag händer inget av rang ser jag nu i kalendern. kanske lägger jag in en dag där jag utvärderar året som gått och visionerar lite framåt. brukar ju oftast vara så att man istället måste ta tag i en massa annat som dyker upp men en kan ju alltid hoppas.

på fredag öppnar vi en ny butik på landvetter! misstänker starkt att den där planeringsdagen ryker just på grund av en massa sistaminuten-fix.

på lördag ska jag mysträna med ett flexpass. har ju problem med nacke och axlar, men efter ett sånt pass sitter axlarna så där långt ner som de ska göra. förhoppningsvis blir det också en sväng till en julmarknad i enskede med cecilia på lördagen eller söndagen. detta bestämdes dock när det var som allra disigast igår så det är mycket möjligt att det kanske var helgen efter ...?

fridens liljor, ha en finfin vecka!


1 kommentar

Cecilia sa...

Julmarknaden är enbart på lördagen, mellan typ 12 och 16, men jag går mycket gärna dit.

© nostalgifabriken
Maira Gall