tisdag, juni 21, 2011

gotland vecka 23 pt 1

gotland vecka 23
förra fredagen flydde jag från ouppackade lådor och flyttkaos, mötte upp ann på gotlandsbåten och styrde kosan mot visby för att hälsa på helena.

gotland vecka 23
och eftersom det var fredag var vi värda att skåla i lite bubbel (en limiterad upplaga av blue nun som innehöll bladguld, mycket märkligt). obs! att vi hade roligare under båtfärden än vad det ser ut på bilden.

gotland vecka 23
när vi vaknade på lördagsmorgonen packade vi pappas kappsäck med diverse sol– och badattiraljer. och bananer.

gotland vecka 23
... och tog bilen upp till fårö. är du i krokarna så ska du veta att det är närapå lag att besöka kutens bensin. stället består av två delar rock 'n' roll och en del bilvrak. nu var det ju ett tag sedan jag var där senast, men även om det var tio år sen sist misstänker jag att stället är sig likt. kanske aningens rostigare, men det är nog allt.

gotland vecka 23
vårt mål för resan var dock den här charterstranden på sudersand.

gotland vecka 23
gotland vecka 23
piggt, glatt och härligt! och den lilla kaffekåsan vid sidan om.

gotland vecka 23
gotland vecka 23
helena läste snusk. eller ja, det var i alla fall vad jag och ann trodde. men helena intygade att det inte hade hänt något erotiskt alls. det kanske kommer senare.

gotland vecka 23
själv läste jag gun britt sundströms oppositionspartiet. kulturälskande gymnasister som slänger sig med latinska citat istället för att svina på fyllefester – det påminner rätt mycket om min egen gymnasietid på södra latin. hej plugghäst!

gotland vecka 23
gotland vecka 23
when on fårö, don't miss the rauks!

gotland vecka 23
helena ville bära en rauk på bild, typ i stil med den här bilden. så här ser det alltså ut från andra hållet.

gotland vecka 23
har man inte ett posse av kompisar som kan ställa upp på bild kan man alltid lita på att långrauk och hans kompis kortrauk ställer upp. schysst grabbar!


translation:
ann and i visited our friend helena on gotland last weekend. it was like being on a charter trip without leaving the country. very convenient (and cheap as well).

Inga kommentarer

© nostalgifabriken
Maira Gall