söndag, februari 21, 2016

vad-listan

i väntan på att det ska bli så ljust att man kan berätta om sitt otroligt intressanta och innehållsrika liv medelst bilder snor jag en lista från underbara clara, i bloggsammanhang kallad vad-listan.

vad stressar dig?
inte nog med att jag snott listan från underbara clara, jag snor även hennes svar: tidspress. är helst ute i extremt god tid. men eftersom jag lever tillsammans med en obotlig tidsoptimist har jag även upplevt många stunder av att behöva springa till diverse olika publika transportmedel samt kommit försent till diverse tillställningar. mår så fruktansvärt dåligt över båda dessa saker alltså, usch.

vad ska du göra ikväll?
idag är det söndag och jag ska svara på den här listan, sen gå och lägga mig.

vad är lätt?
att fastna framför datorn fastän man egentligen skulle göra något helt annat (typ som idag när jag egentligen skulle måla lister).
IMG_7206
vad blir det för middag idag?
har redan ätit middag, det blev en indisk gryta med ugnsgrillad blomkål, tofu och linser i kokosmjölk.

vad vill du göra mer?
fixa klart i lägenheten. så trött på att ha grejer på temporära ställen. rent logiskt innebär det i och för sig att jag inte vill renovera mera eftersom jag inte gör det då det är så sjukt trist. och så resa mer, alltid.

vad går du igång på?
humor, pärlspont, porslin.
midsummer 2010
vad gråter du av?
pms, orättvisor och sorgliga böcker. senast grät när jag läste ut arvet efter dig av jojo moyes.

vad gjorde dig arg senast?
kommer inte ihåg men var säkert jättebefogat, eh.

vad åt du senast?
se under fråga "vad blir det för middag idag".

vad är fånigt?
allt som får onaturligt stora proportioner i förhållande till deras egentliga storlek. ganska smart resonemang, va? har lyssnat på syndafall i wilmslow av david lagercrantz hela dagen så känner mig lite extra genialisk idag (hett tips till den som gillade the imitation game).
Untitled
vad är gott?
den första uteserveringsölen på semestern.

Inga kommentarer

© nostalgifabriken
Maira Gall