söndag, november 17, 2013

roadtrip i usa 13: vi undersöker savannahs open container laws

Thunderbird inn, Savannah, georgia (small) IMG_0534 när vi kom intuffande till savannah, söderns pärla, hade mörkret redan fallit. men det hindrade oss inte från att nöjt konstatera att thunderbird inn, som vårt hotell hette, inte kunde se mer ut som ett tvättäkta motell. det ligger lite i utkanten av staden, men till skillnad från i princip alla andra motell i usa så ligger det faktiskt på gångavstånd till stans centrum. mycket praktiskt om man vill svänga ett par bägare utan att behöva trixa med taxi eller en designated driver, vilket vi såklart ville.

IMG_0558 IMG_0549 medan calle njöt av motellets faciliter och kurerade en begynnande förkylning gick vi andra ner till stan och hamnade på hang fire, ett mycket trevligt ställe packat med hög musik och en massa folk.

IMG_0570 precis som i exempelvis new orleans är savannah en stad med frikostiga open container laws, vilket innebär att det är fritt fram att dricka alkohol på gatan. vi var inte sena med att ta seden dit man kommer.

IMG_0573 IMG_0577 efter att ha druckit lite öl och tittat på stans coola cykelgäng och lite akrobatiska konster var det sedan dags att gå hem. man måste ju spara sig för fjärde juli!

Inga kommentarer

© nostalgifabriken
Maira Gall